nike air more uptempo '96

For discussion of science fiction and alternate history books and series like Empire's Corps and Ark Royal.
Post Reply
ceh2dx8o
Posts: 3
Joined: Fri May 20, 2022 12:53 am

nike air more uptempo '96

Post by ceh2dx8o »

Image
Nike's Uptempo-sneaker is misschien wel het meest opvallende silhouet van het merk, vaak versierd met levendige kleuren die bij het uiterlijk passen. witte nike schoenen Deze keer is het echter versierd met een minimaal kleurenschema van zwart en wit. Ondanks de monochromatische tint blijft de rest van de schoen net zo vet als altijd, met 'Air'-branding langs de zijwanden en een gesegmenteerde Air-zooleenheid die voldoende demping biedt.

Scottie Pippen's Nike Air More Uptempo raakte meer dan twee decennia geleden het NBA-hardhout. Als eerbetoon aan de oversized graffiti-beweging nike air more uptempo '96 van de jaren negentig, werd het buitensporige ontwerp geschreven door Wilson Smith en bevatte het zichtbare demping over de hele lengte en 'AIR'-branding die het netvlies bedreigde met grafische overbelasting.

De Air More Uptempo werd uitgebracht in 1996, hetzelfde jaar waarin Scottie zijn schoennieuwe vierde NBA-titel en tweede Olympische gouden medaille won. ‘Ik was behoorlijk geschrokken’, merkte Scottie Pippen op toen hij het ontwerp voor het eerst zag. 'Ik vond het een beetje overweldigend!'

De klassieke branding van AIR op het zijpaneel is groot en luid. Wat maakt deze retro nike schoenen heren zo veel beter dan de andere? Nike snauwde door verrassende fans met een drievoudig kleurblok. Drie kleuren in één geweldige schoen zorgen ervoor dat deze stoere kicks de concurrentie verpletteren. Als jij het type bent dat graag je licht laat schijnen, dan heb je geluk.

https://www.schoennieuwe.com/
Post Reply